"Me lükkame need alusetud süüdistused tagasi ja võtame neid rünnakuna meie liikumise vastu. Me ei luba neil meid nõrgestada ega Liibanoni kodusõja poole vedada," ütles Narallah, kes nimetas ÜRO tribunali USA ja Iisraeli tööriistaks.

BNS vahendab, et Liibanoni siseminister Marwan Charbel kinnitas reedel AFP-le nende nelja Hizbollah' liikme nimed, kelle vahistamiseks endise peaministri Rafiq Hariri mõrva uuriv ÜRO eritribunal käsu andis.

"Kohalikus meedias avaldatud nimed on samad, mis Liibanoni eritribunali esitatud vahistamiskäskudel," ütles Charbel.

Ta viitas pitseeritud süüdistustekstile ja vahistamiskäskudele, mis neljapäeval peaprokurör Said Mirzale üle anti.

Neli kahtlusalust on Mustafa Badreddine, Salim Ayyash, Assad Sabra ja Hussein Anaissi. Nende asukoht on teadmata. Väidetavalt oli Badreddine 2005. aasta 14. veebruaril Hariri ja veel 22 inimest tapnud pommirünnaku peamine korraldaja.

Teine kõrge Hizbollah liige, USA kodakondsusega Ayyash oli väidetavalt rünnaku elluviija. Sabra ja Anaissi tegid väidetavalt koostööd palestiinlase Ahmad Abu Adasiga, kes võttis pärast rünnakut ühendust telekanali Al Jazeeraga ja võttis vastutuse endale.

"Nad ei leia ega vahista neid kolmekümne päeva ega kuuekümne päevaga või samamoodi ka aasta, paari, kolmekümne või kolmesaja jooksul," lubas Nasrallah.