Tegemist on mandritevahelise tuumaraketiga, mis võib Lõuna-Hiinast startides läbida hinnanguliselt 12 000–15 000 kilomeetrit, suutes nõnda tabada ükskõik millist paika maailmas, va Ameerika Ühendriike. Viimsepäeva hävitavale jõule tähelepanu kogunemine oli mõistetav, kuid muu seas esitleti ka relva, mida kellelgi teisel pole, kirjutab Iltalehti.

Selleks on mehitamata vargtehnoloogiaga pommitaja GJ-11 Lijian (tuntud ka kui Sharp Sword ehk Terav mõõk). Kui lennuk on juba töökorras, pole kellelgi teisel ette näidata midagi samaväärset. Ameeriklased, britid ja prantslased alles arendavad seesuguste näitajatega masinaid.

Ka venelased arenevad kiires tempos pommitajat Su-70 Okhotnik, viies sellega juba läbi katsetusi.

Hiina väitis, et kõiki paraadil näitatavaid relvi on aktiivselt kasutatud, kuid sellele pole võimalik kinnitust saada.

Õhusõiduki täpsed üksikasjad ja jõudlus pole teada. Uute fotode järgi oli reaktiivmootori väljalaskeava hästi varjatud. Varem on masina pilte ja tähelepanekuid olnud vähe ning paraadil eksponeeritud mudel erines selgelt eelmisest prototüübist.

Hävitaja pikkus on hinnanguliselt kümme meetrit, labade vahekaugus umbes 14 meetrit ja maksimaalne kandekoormus üle kahe tonni, millega see jääb siiski alla USA pommitajale Northrop Grumman B-2 Spirit. Teadaolevalt võib GJ-11 Lijiani leida rakendust ka vaatlusmissioonidel, kuid sel ajal tuleks eemaldada relvastus.