Vabariiklikust seismilisest monitooringust öeldi Interfaxile, et esimesed järeltõuked registreeriti eile kell 22.10 kohaliku aja järgi. Värinakese asus riigi loodeosas Lõuna-Osseetiast läänes Ratša-Lantšhuti regiooni kuuluvas Oni piirkonnas.

Kordusmaavärina tugevuseks mõõdeti 6 magnituudi Richteri skaalal. Teated purustustest ja inimohvritest esialgu puuduvad. Eile said kannatada mitukümmend maja ja osa maanteid.

Seismoloogid tuletasid ajakirjanikele meelde, et  järeltõuked võivad tugeva maavärina järel piirkondi veel mitmete nädalate vältel raputada.

Nii raputasidki täna varahommikul Oni rajooni taas järeltõuked. Infoagentuuri RIA Novosti andmetel mõõdeti väiksema maavärina tugevuseks 3,7 magnituudi.

Monitooringu töötaja rääkis agentuurile, et maavärin registreeriti kell 6.37, kuid kuna see oli nõrk, siis seekord seda pealinn Tbilisis tunda ei olnud.

Teisipäeva öösel samas regioonis toimunud tugevat maa värisemist oli tunda kuni Tbilisini, aga ka Lõuna-Osseetias, Armeenias ja Vene Põhja-Kaukaasias. Inimohvreid õnneks ei olnud.