Tulemused näitavad aga roheliste kandidaadi Ralph Naderi toetuse üllatuslikku tõusu, mis võib gallupi korraldaja John Zogby sõnul mõjutada tasavägiste presidendivalimiste lõpptulemust.

Zogby küsitles esmaspäevast kolmapäevani 1.209 tõenäolist valijat. Vastused näitavad asepresidendi Gore’i edumaad Texase kuberneri Bushi ees tulemusega 46-40. 7. novembri valimisteni on jäänud viis nädalat. Bushi toetus on pisut langenud, Gore’i oma aga muutumatu.

"Jälle on see võidujooks väga tasavägine — tasavägine üle 50-aastaste valijate hulgas, tasavägine üle 50.000 dollari teenivate valijate seas, tasavägine eeslinnavalijate ning kõrgharidusega valijate hulgas," ütles Zogby.

Roheliste presidendikandidaat Nader, kes Bostonis peetud väitlusest osa ei võtnud, suurendas oma toetust kahe protsendi võrra seitsmele protsendile.

"Gore hoiab liidripositsiooni, aga Nader on märgatavalt toetust suurendanud, eriti pärast väitlust," ütles Zogby.

Reformipartei kandidaati Pat Buchanani toetas üks protsenti tõenäolistest valijatest, liberaali Harry Browne’i ja loodusseaduse partei kandidaadi John Hagelini toetus jäi alla protsendi. Seitse protsenti valijaist ei ole otsust veel langetanud.