Üles tõstetud rusikaga Aisha juhtis Gaddafi Bab Aziziyahi hoonetekompleksi teise korruse rõdult hilisõhtust meeleavaldust. Sama hoonetekompleksi ründasid 1986. aastal USA lennukid. „Lahkuge meie taevast oma pommidega,” ütles Aisha, viidates pealinna Tripolit vaid mõni tund varem tabanud NATO õhurünnakutele.

1980. aastatel peeti Gaddafit terrorirühmituste toetajaks ja Liibüa salateenistust vastutavaks 1986. aasta 5. aprillil Berliini diskoteegis toimunud pommiplahvatuse eest, kus hukkus kaks USA sõjaväelast. Kümme päeva hiljem ründasid USA lennukid sihtmärke Benghazis ja Tripolis, sealhulgas Gaddafi Bab Aziziyahi hoonetekompleksi. Hukkusid kümned inimesed. Bab Aziziyahi ei taastatud, see muudeti hoopis muuseumiks.

Neljapäeva õhtul ja reede varastel tundidel kogunes sinna tuhandeid inimesi, kes skandeerisid Gaddafit toetavaid hüüdlauseid nagu „Ainult Allah, Muammar ja Liibüa” ja „Inimesed tahavad Muammari oma juhiks”.

Rahvas tervitas rõdule ilmunud Aishat rõõmuhõisetega.

„Las ma lähen tagasi minevikku, kui ma olin laps, kui ma olin üheksa-aastane selles majas,” ütles Aisha. „Rakettide ja pommide vihm. Nad tahtsid mind tappa. Nad tapsid Liibüas kümneid lapsi.”

„Nüüd, 25 aastat hiljem, sajavad samad raketid, samad pommid meie laste pähe,” ütles Gaddafi tütar. „Me oleme rahvas, keda ei saa alistada.”