Infoagentuuri Sina teatel kukuvad raske lume all kokku koolide, vabrikute ja turuhooned ning kütusetanklad. Nii näiteks hukkus neli ja sai vigastada 35 koollast Hebei ja Henani provintsis, kes jäid oma koolisööklatesse lumest põhjustatud varingute alla.

Palju inimesi hukkus ka lumest ja halvast ilmast põhjustatud liiklusõnnetustes. Ainuüksi Shandongi provintsi teedel toimus kahe viimase ööpäevaga ligi 500 avariid, milles hukkus 24 ja sai viga 70 liiklejat.

Stiihia on katkestanud liikluse paljudes rajoonides, muu hulgas ka pealinnas Pekingis. Neljapäeval oli sealne rahvusvaheline lennujaam sunnitud 70 reisi ära jätma ja 130 edasi lükkama. Teedel on aga paljude kilomeetrite pikkused ummikud.

Hiina RV riiginõukogu esimees Wen Jibao isiklikult asus juhtima looduskatastroofi tagajärgedega peetavat võitlust. Ta asus isiklikult inspekteerima lumekoristust enim kannatada saanud rajoonides.

Tegu on viimase poolsajandi võimsama lumetormiga, mis Mandri-Hiinat tabanud on. See on toonud kannatusi ja materjaalset kahju juba ligi 1,5 miljonile inimesele. Ainuüksi Hebeis on lumi tekitanud kahju 400 miljoni jüaani (612 miljonit krooni) eest.