„Täna kella 17 paiku märkas tähelepanelik inimene Võsu lähistel Koljaku mäe kandis tee ääres Sofiale sarnanevat neidu. Ta peatas oma sõiduvahendi, tegi tüdrukuga juttu, võttis ta oma sõiduautole ja toimetas Rakvere politseijaoskonda. Kohalikud politseinikud tuvastasid, et tegu on nädalapäevad kadunud olnud Sofiaga, kes oli ringi ekslemisest üksjagu nõrk, mistõttu kutsusid politseinikud neiule kiirabi. Ajal, mil meedikud Sofia täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse viisid, andsid politseinikud tüdruku leidmisest teada ka tema lähedastele,“ vahendas Põhja prefektuuri ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko.

Politsei tänab kõiki tähelepanelikke inimesi, kes tüdruku võimalikust asukohast ja liikumissuundadest vihjeid jagasid. „Iseäranis tänulikud oleme aga tänasele heale inimesele, kes abivajajat noorukit tee ääres märkas ning talle abi pakkus,“ rõõmustas Mirošnitšenko.

Edasi selgitab noorsoopolitseinik nooruki ja tema lähedastega vestluses lähemalt, mis asjaoludel selline vahejuhtum aset leidis, kus tüdruk vahepealse aja veetis ning kuidas saaks edaspidiseid sarnaseid vahejuhtumeid ära hoida.

Jaga
Kommentaarid