Sotsiaalmeediast alguse saanud anarhiline noorteliikumine "Nuit debout" kogunes Pariisi Vabariigi väljakule esimest korda 31. märtsi üleriigilise meeleavalduse ajal. Sellest ajast saadik on noored igal ööl väljakule tagasi tulnud - loosungiga, et märts kestab veel 1000 päeva. Viimastel päevadel on protestijate hulk jäänud 3000 ringi. Galeriis olevad fotod on tehtud reedest esmaspäevani, kogunemine jätkub ka täna õhtul.

Ööl vastu reedet asus umbes 300 maskides meeleavaldajat väljaku lähedal asuvaid riigiasutusi ja poode rüüstama. "Nuit debout" juhtide avalduses mõisteti vägivald hukka. Laupäeval juhtus teine näotu intsident, kui meeleavaldusel üritas kriitilist kõnet pidada tuntud vasakpoolne intellektuaal Alain Finkielkraut. Ta aeti sõimuga minema. Finkielkrauti sõnul nimetasid meeleavaldajad teda "fašistiks" ja sülitasid tema pihta.
Soojema vastuvõtu sai samal päeval esinenud endine Kreeka rahandusminister Yanis Varoufakis. "Meile öeldakse, et me okupeerime avalikku territooriumi, aga hoopis nemad tegelevad selle erastamisega," kuulutas Varoufakis. "Nemad kutsuvad meid anarhistideks, aga hoopis nad ise külvavad kaost."
Ideoloogiliselt sarnaneb "Nuit debout" USA liikumisele Occupy Wall Street ja hispaanlaste liikumisele "Indignados" ehk "Nördinud". Enamikku meeleavaldajaid ühendab vastuseis François Hollande´i valitsusele ja kapitalismile kõige laiemas mõttes. "Nende ühiseks nimetajaks on kriitika eliidi suhtes," märkis Deutsche Wellele politoloog Claire Demesmay. "Huvitav on see, et need inimesed tulevad keskklassist. Neil on ametialased oskused, neil on kõrgkoolidiplomid, nad on haritud ja kultuursed."