Umbes kell 5 hommikul asusid korrakaitsjad tseremoonitsemata lõhkuma tehnikat ja telke, hoolimata sellest, et telkides oli veel inimesi, kirjutab Ukraina Delfi.

Sündmuskohal oli umbes 16 bussi militsionääride ja eriteenistuslastega. Kiievi kommunaalteenistused lõhkusid miilitsa järelvalve all telke ja viskasid need veoautode kastidesse, et Maidanilt ära viia. Seejuures ei takistanud neid ka kirjad telkidel, et tegemist on rahvaesindajate varandusega.

Ööseks Maidanile jäänud meeleavaldajad vastupanu ei osutanud. Esialgsetel andmetel vahistati kuus inimest. Väikeettevõtjad ei ole rahul Ukraina uue maksuseadusega. Ka Ülemraadas sisseviidud parandused ei ole nende jaoks piisavad.

Siseministeeriumi esindaja kinnitusel lõpetati meeleavaldus sellepärast, et väljakul saaks valmistuda aastavahetuse pidustuseks.

Rohkem fotosid meeleavalduse laialiajamisest näed SIIT.

Hea Delfi lugeja, kui oled parajasti Kiievis, anna teada, kui suur tählepanu meeleavaldusele osutatakse ja mis tundeid tekitas selle laialiajamine?

Ootame teie fotosid ja vihjeid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva Hääle vormi.