Jennifer Solisi filmitud kaadritelt on näha, kuidas lennuk tossab ja rahvas mööda täispuhutavaid liugteid põgeneb. Mõne aja pärast on näha ka sündmuskohale saabuvaid tuletõrje- ja kiirabiautosid.

Kohalik päästeamet kahtlustab, et üks 16-aastane Hiina tüdruk jäi õhusõiduki maandumisel tegelikult ellu ja hukkus hoopis hiljem tuletõrjeauto rataste all. Noor hiinlanna leiti lennurajalt ja tema kehalt avastati vigastusi, mis viitavad sõiduki alla jäämisele.

Eesti aja järgi laupäeval umbes kell 22 tabas Asiana Airlinesi lennuki Boeing 777 saba lainemurdjat, kukkus otsast ja õhusõiduk süttis põlema.

Riikliku lennuameti andmetel olid piloodid küll kogenud, kuid üks neist polnud selle lennukiga San Francisco lennurajal varem maandunud. Väljalülitatud oli ka glissaadimajakas, mis aitab tavaliselt halva nähtavuse korral määrata kaugust rajani - laupäeval oli ilm San Franciscos päikeseline.

Kokpiti kõnesalvesti analüüs näitas, et piloot üritas 1,5 sekundit enne õnnetust maandumist katkestada ja lisas kõrguse tõstmiseks mootoritele võimsust.

Lennufirma hinnangul ei põhjustanud alla kukkumist mehaaniline või tehniline viga.

San Franciscosse saabus lennuk Hiina rahvaarvult suurimast linnast Shanghaist, vahepeatus tehti ka Lõuna-Korea pealinnas Soulis, pardal oli 291 reisijat ja 16 meeskonnaliiget.