Traagiline õnnetus juhtus riiklikul maanteel nr 8 Podcisóweki küla lähedal. Sõiduauto keeras vastassuunavööndisse ning põrkas seal kokku rekkaga.

Sündmuskohale saabusid tuletõrjujad ning nad asusid päästma sõiduautos olnud nelja inimest. Paraku ei õnnestunud kolme inimese elu päästa ning nad surid sündmuskohal. Ellu jäid nii rekkajuht kui ka üks sõiduautos olnud inimene. Ränga õnnetuse tõttu oli teelõik 5 tundi suletud.

Poola meedia andmetel oli rekkajuht lätlane, kuid nüüdseks on selgunud, et tegemist oli eestlasega. Tegemist on ka Eesti ettevõtte Vea OÜ rekkaga.

Ettevõtte kodulehelt leiame järgneva info:

Firma VEA on teostanud rahvusvahelist autokaubavedu alates 1996. aastast. Peamiseks tegevusalaks on Eesti ja Euroopa Majandusühenduse riikide vaheline kaubatransport.

Teoastame ohtlike ainete (ADR klassifikatsiooni) kaupade vedu.

Regulaarne iganädalane transport toimub järgmiste riikide vahel: Eesti, Saksamaa, Holland, Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Austria, Soome, Prantsusmaa, Šveits.

Täidame ühekordseid tellimusi vedudeks järgmistesse riikidesse: Poola, Tsehhi, Slovakkia, Sloveenia, Taani, Inglismaa, Läti, Leedu, Ungari, Hispaania.

Vaata fotosid ja videot õnnetuse kohta siit.

Loe VEA tegevdirektori Delfile antud kommentaari siit.