Hommikul saabus messile tsentristist kandidaat Emmanuel Macron, kes maitses Prantsuse farmerite toodetud piima ja tegi tutvust tõuveistega. Enne messilt lahkumist langes Macron aga vasakpoolsete protestijate ohvriks, kelle visatud muna tabas endist põllumajandusministrit näkku. Macron ei lasknud end juhtunust märkimisväärselt häirida ning märkis hiljem ajakirjanikele, et muna teeb juustele head.

Pärastlõunal külastas messi ka vabariiklaste kandidaat François Fillon, kes on praegu korruptsioonikahtlusega uurimise all. Pooldajad tervitasid teda hüüetega "Fillon presidendiks," vastasleer reageeris sõnadega "Fillon vanglasse." Mõlema kandidaadiga kohtunud tõupull ilmutas eeskujulikult erapooletut hoiakut.

François Fillon põllumajandusnäitusel
Teisipäeva hommikul käis samal näitusel ka Rahvusrinde kandidaat Marine Le Pen, kelle külaskäik möödus märkimisväärsete vahejuhtumiteta.
Marine Le Pen põllumajandusnäitusel
Valimised toimuvad 23. aprillil. Kui ühelgi kandidaadil ei õnnestu saada enam kui poolte valijate toetust, toimub 7. mail teine valimisvoor, kus osaleb kaks enim hääli saanud kandidaati. Uuringufirma Odoxa värske küsitluse järgi pääseksid presidendivalimiste esimesest voorust praegu edasi Macron ja Le Pen, Fillon jääks kaugelt kolmandaks.