CNNi vahendusel oli võimalik näha riigitelevisiooni videomaterjali, kus pealinna kohal kerkis tohutu suitsusammas ja tänavatel jooksid leekide taustal ringi ärritunud ja jahmunud inimesed.

Ametlikel andmetel sai surma siiski ainult neliteist inimest, aga Reutersi korrespondent nägi vähemalt kahtekümmet surnukeha, uudistekanal CNN ei spekuleeri ja vahendab ainult siseministeeriumi andmeid. Vigastada sai erinevatel andmetel 200-300 inimest, siseministeerium viimastel andmetel sai viga 212 inimest.

Al Jazeera korrespondendi sõnul oli plahvatust tunda ka kilomeetrite kaugusel, kinnitamata andmetel oli tegu tohutult tugeva autopommiplahvatusega.

Pommiplahvatus toimus piirkonnas, mida peetakse šiiitide rühmituse Hezbollah tugipunktiks. Viimasel aastal osalevad Hezbollah' võitlejad aktiivselt naaberriigi Süüria kodusõjas valitsusvägede poolel ning see on oluliselt suurendanud pingeid ka Liibanoni territooriumil.

Tegemist oli tänavu juba kolmanda suurema rünnakuga Hezbollah' tugipunktile. Keegi pole seni rünnaku eest vastutust võtnud.