Pariisi terrorirünnakute väidetava kavandaja Abdelhamid Abaaoudi 26-aastane nõbu Aitboulahcen sündis Prantsusmaa Hauts-de-Seine’i departemangus Clichy-la-Garenne’is. Ta oli Maroko päritolu Prantsusmaa kodanik, vahendab Het Laatste Nieuws.

Aitboulahceni on kirjeldatud noore naisena, kelle kinnismõte oli džihaad. BFM-TV teatel proovis ta ka Süürias ja Iraagis elada, aga ei saanud seal hakkama.

Raadiojaam Europe 1 teatas, et Aitboulahceni isa elas Prantsusmaa Lorraine’i regioonis Moselle’i departemangus Creutzwaldis. 13 000 elanikuga linna politsei sai käsu Aitboulahceni kohta rohkem informatsiooni koguda.

Creutzwaldi elanike teatel oli Hasna Aitboulahcen „veidi marginaalne“, „ekstravertne“, „jõi alkoholi“ ning teda nimetati „naiskauboiks“, sest ta armastas kauboikaabusid. Creutzwaldis ei ole teda enam viis aastat nähtud.

Perekonna ja sõprade tunnistustest selgub, et Aitboulahcenil oli „halb maine“ ning ta oli rohkem tuntud armastuse poolest joomise ja sigarettide vastu kui pühendumuse poolest islamile. Venna Youssoufi sõnul ei näidanud Hasna üles mingit huvi usu vastu, ei olnud kunagi koraani lugenud ja hakkas vaevalt kuu aega tagasi pearätti kandma. Internetti on üles pandud selfie naisest vannis.