Enamik vastanutest, 57 protsenti, ütles raadioküsitluses, et nad on parempoolse Likud partei liidri tegevusega valitsusjuhina rahul. Vastupidisel arvamusel oli 43 protsenti.

Sharon, kes tuli võimule veebruaris 2001, on suutnud säilitada oma reitingu hoolimata palestiinlaste rahulolematusest rahuprotsessi kiirusega ning USA kriitikast vastuolulise turvatõkke ehitamisele Läänekaldal.

Juhul kui üldvalimised toimuksid homme, toetaks üle 50 protsendi Likudi valijatest peaministri kandidaadina Sharoni. Rahandusminister ja endine valitsusjuht Benjamin Netanyahu saaks 23 protsendi valijate toetuse.

Kui aga Sharon teataks, et ta ei kavatse uuesti kandideerida, hääletaks Netanyahu poolt 49,8 protsenti Likudi valijatest. Kaitseminister Shaul Mofaz koguks 23 protsenti ja välisminister Silvan Shalom viis protsenti häältest.

Nelikümmend protsenti opositsiooni toetajatest eelistab peaministri kandidaadina Tööpartei endist valitsusjuhti Ehud Barakki. 22 protsenti toetaks parlamendi spiikrit Avraham Burgi ja 20 protsenti endist kultuuriministrit Matan Vilnaid.