The Telegraphi andmetel oli 24-aastane Jessica Ghawi üks  inimesest, kes hukkus uue Batmani filmi esilinastuse tulistamises. Surmalähedane hetk tabas teda sel suvel teist korda.

Ghawi kirjeldas 5. juunil oma viimases blogipostituses "tühja, iiveldama ajavat tunnet", mis tabas teda Kanadas Toronto linnas ühe inimese surma ja seitsme vigastatuga lõppenud tulistamise pealtnägijana.

Ghawi sõnutsi seisis ta kaubamajas sushirestorani järjekorras, kuid muutis meelt ning otsustas hamburgeri ostmise kasuks. Ghawi tegi viimase ostu kell 18:20, jõudis kaubamajast väljuda ning kolm minutit hiljem avas püssimees hoones rahva suunas tule.

"Nägin laupäeval, kui habras on elu. Nägin õudust kõrvalseisjate näos. Nägin arulageda kuriteo ohvreid. Nägin elusid muutumas. Mulle tuletati meelde, et me ei tea, millal meie elu siin maailmas otsa saab," kirjutas Ghawi.

Blogipostitus lõppes järeldusega, et tänulik peab olema iga sekundi eest, mis on antud.

Uue Batmani filmi järjekorras seistes kirjeldas Ghawi Twitteris kasutajanime all Jessica Redfield, milline erutus valdab teda oodates ning kui kahju on tal sõbrast, kes kaasa ei tulnud.

Neli tundi hiljem kinnitas Ghawi vend Twitteris, et ta õde sai Denveri tulistamises surmavalt haavata.