Õues vaikselt tibutas ning Soome pealinna tänavaid kattis ühtlane prügikiht. Ringi liikusid noortekambad, kes häbenemata alkoholi kaanisid, nurkadesse urineerisid ning keset platsi oksendasid. Ühel mäeküljel peeti aga piknikku, kus nii mõnigi lihtsalt juba magas.
Vaata ülejäänud fotosid SIIT.

Kõige selle keskel kuulutas aga Jeesusbuss, et ainus jumal on Jeesus ja tema on meie Härra.

Ise olin tunnistajaks, kui Jeesusbussist saadud tasuta kohv selle härda jutlustaja suunas lendas või kui platsi ühes servas "ingel" inimesele härdusest rääkis ja tema selja taga noortekamp oma õllekohvritega mulle poseeris.

Vihmasadu muutus aga tugevamaks ja nii kolitigi siseruumidesse edasi jooma.

Politsei kontrollis samal ajal noorte dokumente ja millegipärast ka pildistas neid. Meedikud aga elustasid alkokuradi hella paituse läbi kannatada saanuid.

Helsingin Sanomat: halb ilm kammitses pidutsemist

Ajalehe Helsingin Sanomat veebilehe teatel on vihmane ja jahe ilm tänavuste vappu-pidustuste ulatust natuke piiranud. Politsei ja kiirabi on saanud - nagu tavaks on - keskmisest rohkem väljakutseid, kuid kesköise seisuga teateid tõsisematest vahejuhtumitest ei ole.

Iltalehti teatel läks Helsingis umbes 150 inimesega tarbimisvastasel meeleavaldusel küll rüseluseks ning politseinikke loobiti pudelitega. 14 märatsejal pandi käed raudu.