Kui esialgu tundub, et linn on rahvast täis, siis kohalikega vesteldes selgub, et hariliku pühapäevaga võrreldes on tänavad palju vaiksemad. Ehkki politsei manitses pariislasi koju ja siseruumidesse jääma, on kohalikud inimesed ikkagi välja kõndima tulnud. Lillepoed on avatud, sealt on kaasa ostetud tuhandeid lilli, et viia reedeõhtuse veresauna sündmuskohtadele. "Lillepoodides on lausa järjekorrad," kirjeldab ajakirjanik.

Pariislased on ette võtnud lausa omamoodi palverännaku ning käivad läbi kõik reedesed rünnakukohad, mis täituvad lillede, küünaldega, kirjakeste ja fotodega.

Silma torkas seegi, et poed, mis tavaliselt pühapäeviti on suletud, on täna lahti. Ustele ja akendele pandud siltidelt võib lugeda, et seda tehti kindla mõttega mitte alluda terroristide hirmutaktikale, vaid näidata neile, et Pariis elab edasi oma tavapärast elu ega paanitse. Tõsi, tänavad on väga politseirohked.

Üleskutsele tulla haavatute abistamiseks verd loovutama vastati sedavõrd aktiivselt, et verekogused saadi kiirelt täis ning doonoreid enam ei vajata ja haiglauksed on kinni.

Õhtul on Notre-Dame'i katedraalis veresauna ohvritele pühendatud jumalateenistus.