Keenia politseiülema David Kimaiyo sõnul lasti kella seitsme ajal õhtupoolikul maha kolm al-Shabaabi terroristi. Keenia sõjaväe andmetel sai ka vähemalt üksteist korrakaitsjat vigastada.

Kimaiyo lisas, et osa pantvangidest on samuti vabastatud. "Au ja kiitus meie eriüksustele, kellel õnnestus äsja päästa osa pantvangidest," ütles ta.

Westgate´i kaubanduskeskusest kerkib endiselt paksu musta suitsu ning kuulda on plahvatusi ja tulistamist, kohapeal on hinnanguliselt rohkem kui poolsada kiirabi- politsei- ja sõjaväeautot, samuti tiirutab ümber kaubamaja mitu helikopterit. Kohal on ka Iisraeli erivägi ning mitu Briti ja USA eriagenti.

Keenia siseminister Joseph Ole Lenku ütles kohaliku telekanali vahendusel, et "operatsioon on usutavasti varsti läbi". "Kontrollime nüüdsest kõiki korruseid, terrorirühm liigub ringi ja varjab ennast, aga neil pole mingit võimalust põgeneda," ütles ta.

Nairobi pantvangidraama kestab juba rohkem kui neljakümnendat tundi, kohaliku arstiorganisatsiooni teatel on saanud seni surma vähemalt 69 ja haavata rohkem kui 200 inimest, ostukeskuses viibivad endiselt 10-15 relvastatud terroristi ja hinnanguliselt 30 mitte-moslemist pantvangi.