Mitmed firmad, kellele endine esimene leedi raha võlgneb, on teatanud, et ei suuda juba mitu kuud saada oma teenuste eest tasu ning nende kirjadele ja telefonikõnedele lihtsalt ei vastata, kirjutab väljaanne Politico.

Näiteks kahele Ohio firmale on Clinton võlgu 25 000 dollarit, telefonifirmadele 24 000, Iowa supermarketite ketile ligi 15 000. Üks suuremaid väljaminekuid New Yorgi senaatori Hillary Clintoni jaoks tema kohtumised valijatega ning nende ürituste toitlustamine — kokku võlgneb ta erinevatele firmadele 759 000 dollarit.

Lisaks võlgneb presidendikandidaat Clinton 2,5 miljonit dollarit oma valimiskampaania peastrateegile Mark Pennile, 807 000 kullerifirmale, Clintoni valimiskampaania reklaamiklippide produtsendile Mandy Grunwaldile 467 000.

Teiste Ameerika Ühendriikide presidenditoolile pürgijate võlad on Clintoni omadest märksa väiksemad. Tema konkurent Demokraatlikust parteist Barack Obama võlgneb eri firmadele küll 625 000 dollarit, kuid tema kampaania eelarve on niivõrd suur, et talle jääb pärast võlgade tasumist veel 31 miljonit alles.

Vabariikliku partei presidendikandidaat Arizona senaator John McCaini võlad on 4,3 miljonit dollarit, millest kolm miljonit on võlgnevus panga ees.