"Kustuta oma konto," säutsus Hillary Clinton neljapäeval Donald Trumpi aadressil pärast seda, kui too oli öelnud, et "valeliku Hillary" valimine tähendaks veel nelja aastat Obama ametiaega. Vastus ei lasknud end kaua oodata.

"Kui kaua kulus 823 töötajal selle säutsu väljamõtlemiseks?" päris Trump. "Ja kus on 33 000 e-kirja, mille sa ära kustutasid?"
Diskussiooni jätkas Trump ka senaator Elizabeth Warreniga, keda peetakse praegu üheks võimalikuks Clintoni kampaaniapartneriks. Neljapäeval nimetas Trump teda "Pocahontaseks", "tobedaks" ja "üheks kõige ebatõhusamaks senaatoriks" ning väljendas lootust, et Warren saab tõesti asepresidendi kandidaadiks.
Kõige humoorikama ja eneseiroonilisema kommentaariga sekkus vestlusse aga endine Kongressi liige Anthony Weiner, kes oli sunnitud parlamendist lahkuma pärast seda, kui tema Twitteri kaudu saadetud alastipildid avalikkuse ette jõudsid. "Mõne jaoks on kahjuks liiga hilja," kurtis Weiner vastuseks CBS-i ajakirjaniku märkusele, et tegelikult peaksid kõik Twitteri-kasutajad oma kontod kustutama.