Clevelandi politsei teatas, et Amanda Berry, Gina DeJesuse ja Michelle Knighti põhjalik küsitlemine lükatakse edasi, kuni nad oma perekondade ja vabadusega harjuvad. Kuigi kõik kolm tunduvad olevat hea tervise juures, hakkab vaikselt päevavalgele tulema nende õudustäratav lugu, mis sisaldab endas vägistamist, peksmist, aheldamist ja muid jubedusi, teatab USA Today.

Vennad Castrod sundisid kõiki kolme naist väidetavalt endaga vahekorda astuma, mille tagajärjeks oli kuni viis rasedust, teatas Clevelandi telekanal WKYC, mis tsiteeris õiguskaitseorganite anonüümseks jäänud esindajaid. Telekanal teatas, et Castrod peksid naisi raseduse ajal, mis tõi kaasa mitu raseduse katkemist. Politsei ei ole teateid ametlikult kinnitanud.

Üks õiguskaitseorganite esindaja ütles, et on mõningaid tõendeid selle kohta, et vangistuse viimase perioodi ajal hoiti ohvreid ahelates.

Clevelandi endine avaliku ohutuse direktor abi Khalid Samad rääkis, et õiguskaitseorganite esindajad ütlesid talle, et naisi peksti raseduse ajal, mistõttu sündimata lapsed surid, ning et majas oli mingisugune kong ahelatega. Samadi sõnul nägi ta naisi haiglas esmaspäeva õhtul.

Ariel Castro maja Clevelandi lääneosas otsivad läbi USA föderaalse juurdlusbüroo FBI, Clevelandi politsei ja Cuyahoga maakonna šerifiameti uurijad. Maja asub töölisklassi elurajoonis umbes kilomeetri kaugusel ohvrite röövimise kohast. Üles on kavas kaevata ka kogu maja aed.