Cuyahoga maakonna prokurör Timothy McGinty ütles, et sõltuvalt edasisest politseiuurimisest võidakse Castrole esitada süüdistus mõrvas inimröövi käigus, mille eest võib potentsiaalselt karistada surmanuhtlusega. McGinty võib taotleda kohtult iga raseduse kohta raskendavatel asjaoludel mõrvasüüdistuse esitamist, vahendab USA Today.

Clevelandi telekanali WKYC käsutuses olevate esialgsete politseiraportite järgi vägistas Castro oma ohvreid Amanda Berryt, Gina DeJesust ja Michelle Knighti. Knight jäi vangistuse ajal viis korda rasedaks, kuid teda näljutati ja peksti, mistõttu rasedused katkesid. Berry, kes jäi samuti rasedaks, sünnitas Castro keldris lapse, kes on nüüd kuueaastane.

Castrole on esitatud seitse süüdistust inimröövis ja vägistamises. Prokurör Brian Murphy sõnul põhinevad vägistamis- ja inimröövisüüdistused Castro ettekavatsetud, tahtlikel ja kuritegelikel otsustel röövida kolm noort naist Clevelandi lääneosa tänavatelt, et kasutada neid igasugusel viisil enese rahuldamiseks ja teenimiseks.