2004. aasta jaanuris tuli politsei maja juurde koos lastekaitseametnikega, sest Ariel Castro, kes töötas siis koolibussijuhina, oli ühe poisi maha jätnud. Keegi ust avama ei tulnud ja mingeid süüdistusi ei esitatud.

Naabrid ütlesid teisipäeval, et märkasid politseid mitmel korral.

Castrost kolm maja edasi elav Elsie Cintron ütles, et tema tütar nägi mitu aastat tagasi Castro tagahoovis põlvili roomamas alasti naist. Cintron helistas enese sõnul politseisse, kuid seal ei võetud teda tõsiselt.

Teine naaber, Israel Lugo, rääkis, et 2011. aasta novembris kuulis tema õde Annita tagumist Castro maja ülakorruse aknale. Kui Annita Lugo üles vaatas, nägi ta pooleldi puulaudadega kaetud aknal naist ja väikest last. Lugo helistas politseisse. Politseinikud koputasid maja uksele, kuid keegi ei vastanud. „Nad kõndisid maja küljele ja lahkusid siis,“ ütles Lugo.

Lugo sõnul helistas tema ema Elsie Cintron ükskord politseisse, sest Castro parkis oma koolibussi nende maja ette ja viis koju mitu kotitäit McDonald'si kiirtoitu. Naabrid imestasid, miks on Castrol vaja nii palju toitu, rääkis Lugo. Politsei tuli küll kohale, aga majja ei sisenenud.

Lugo sõnul nägi ta Castrot eelmisel pühapäeval pargis koos tüdrukuga, keda politsei peab ühe ohvri Amanda Berry tütreks. Castro ütles Lugole, et tegemist on tema naistuttava tütrega.

Lugo on tundnud Castrot 18 aastat ning on puhkepäevadel koos grillinud, kuni umbes kolm aastat tagasi hakkas Castro omaette hoidma. Lugo sõnul pole ta kunagi Castro majas sees käinud.