Robicheaux’ telefonist leidsid uurijad sadu videoklippe naistest erineval teadvuse astmel, teatas Orange’i maakonna ringkonnaprokurör Tony Rackauckas eile ajakirjanikele. Rackauckase sõnul olid paljud naised videotes võimetud seksuaalseks kontaktiks nõusolekut andma. Paljudes videotes oli ka Riley, vahendab CNN.

„Selle tõendi põhjal usume me, et võib olla palju kindlaks tegemata ohvreid,” ütles Rackauckas.

Rackauckase hinnangul on videoid üle tuhande. Ta ei täpsustanud, kas samad naised esinesid mitmetes videotes.

Advokaadid Scott Borthwick ja Philip Cohen eitasid Riley ja Robicheaux’ nimel nõusolekuta seksi süüdistusi.

Ringkonnaprokuröri sõnul kohtusid Riley ja Robicheaux 2016. aasta aprillis Newport Beachis restoranis 32-aastase naisega. Ühel teisel korral kutsusid nad naise peole, viisid ta Robicheaux’ korterisse, andsid talle uimastit ja vägistasid ta. Intsidendist tehti video, teatas Rackauckas. Ohver võttis järgmisel päeval ühendust Newport Beachi politseiga ja tema verest leiti mitmete ainete jälgi.

Kuus kuud hiljem süüdistas teine naine paari enese seksuaalses ründamises pärast seda, kui ta oli end baaris koos nendega purju joonud. Prokuratuuri teatel ärkas naine üles ja karjus appi, kuni naaber kutsus politsei.

Võimud usuvad, et naistega hakkas kõigepealt rääkima Riley, kes kutsus mõne aja pärast kohale Robicheaux’.

Kõigil naistel, kes arvavad, et paar võis neid seksuaalselt rünnata, palutakse prokuratuuriga ühendust võtta.

„Me usume, et süüalused kasutasid oma head välimust ja sarmi potentsiaalse saagi sisemiste tõkete ületamiseks,” ütles Rackauckas.