Dorner barrikadeeris end ilmselt metsaonni, kust pidas politseiga tulevahetust, vahendab BBC News.

Hiljem kostis hoonest üksik lask, misjärel see põlema hakkas.

Kohtumeditsiini eksperdid peavad nüüd kindlaks tegema, kas laip kuulub Dornerile.

Los Angelese politsei ja San Bernardino šerifibüroo lükkasid varem teisipäeval ümber laialt levinud teated, et California osariigis Big Bear Lake'i lähedal põlenud onnist leitud surnukeha kuulus mõrvade eest tagaotsitavale endisele Los Angelese politseinikule Christopher Dornerile.

„Ühtegi surnukeha pole välja toodud,“ ütles Los Angelese politsei esindaja Andrew Smith pressikonverentsil CNN-i vahendusel. „Ükski teade, et surnukeha on identifitseeritud, ei vasta tõele.“ Smith lisas, et onni ümbrus on liiga kuum, et sinna siseneda.

Sama kinnitas ka San Bernardino maakonna šerifi büroo pressiesindaja Cindy Bachman, kelle sõnul usuvad aga võimud, et ükskõik kes onnis ka polnud, ei lahkunud ta sealt.

„Usutakse, et seal on surnukeha, aga sisse minna on ohtlik,“ ütles Bachman. Võimud usuvad ka, et onnis on lõhkeainet, mis pole veel õhku lennanud.

CNN ja muud meediaväljaanded teatasid varem mitmetele allikatele viidates, et võimud tõid põlenud onnist välja surnukeha, mis identifitseeriti Dorneriks.

Mitu tundi lõõmanud intensiivne tulekahju sai alguse sellest, et eriüksus ründas Big Bear Lake'i juures onni, kuhu Dorneri kirjeldusele vastav kahtlusalune end pärast tulevahetust šerifiabidega peitis.

Onn süttis, kui politsei sinna suitsupomme viskas, teatas õiguskaitseorganite esindaja CNN-ile.

Tulevahetuses kahtlusalusega sai kaks šerifiabi haavata. Tulevahetus toimus politsei teesulu juures Big Bear Lake'i lähedal.

Teisipäevased sündmused said alguse sellest, et California kalandus- ja looduskaitseametnik sõitis mööda teed Big Bear Lake'i lähedal ja talle sõitis vastu mees, kes vastas Dorneri kirjeldusele. Looduskaitseametnik hakkas kahtlusalust jälitama ja viimane avas tema pihta tule, enne kui oma sõiduki hülgas.

Looduskaitseametniku auto sai mitu tabamust, ametnik ise viga ei saanud.

Bachmani sõnul põgenes kahtlusalune metsa ja varjus onni, kust ta lähenevaid šerifiabisid tulistas ja ennast kogu pärastlõuna varjas, olles aeg-ajalt võimudega tulevahetuses.

Kui onn oli süttinud ja võimud seda eemalt pealt vaatasid, ei oldud sada protsenti kindel, et kahtlusalune seal sees on.

Dornerit on taga otsitud alates sellest, kui teda hakati kahtlustama politsei ametiühingu esindaja tütre ja viimase elukaaslase mahalaskmises 3. veebruaril ning politseiniku tapmises California osariigis Riverside'is. Lisaks kahtlustatakse teda veel kahe politseiniku haavamises eelmisel neljapäeval.

Võimude teatel maksab Dorner kätte enese tema arvates ebaõiglase vallandamise eest Los Angelese politseist.