Nende „vaenalste" seas on palju Naši aktivistide seas vihatuid poliitikuid ja ühiskonnategelasi, kes on süüdi „venevastaste meeleolude süütamises", teatab infoagentuur RIA Novosti.

Lisaks kahele enim vihatuile: USA endisele presidendile George W. Bushile ja tema Gruusia kolleegile Mihheil Saakašvilile on sinna nimistusse sattunud ka meie reformierakondlasest peaminister Andrus Ansip, märgib Interfax.

„Bush on viinud Ameerika ja kogu maailma kriisi, alustanud sõda Iraagis, mis on viinud tuhandeid inimelusid. Ta lahkus ja talle lendas Iraagis järele ajakirjanik Muntazer al-Zaidi (kohati nime all Muntadhar al-Zaidi) king. Ta viskas mööda. Meie kingad lendavad nende Bushi käsilaste pihta, kes on Venemaad poriga määrinud, sütitanud venevastaseid meeleolusid ja jaburaid provokatsioone meie riigi vastu," ütles Naši föderaalkomissar Marija Drokova.

Komissari sõnul toimub aktsioon Novopuškinski skvääris, kus lisaks našistidele osalevad ka riigiduuma saadikud Sergei Markov, Maksim Mištšenko, teleajakirjanik ja politoloog Mihhail Leontjev, Vene ühiskondliku koja liikmed ja paljud teised.

Drokova lisas, et „märklaudadeks saavad Gruusia presidendi Mihheil Saakašvili, Ukraina presidendi Viktor Juštšenko, Eesti presidendi Andrus Ansipi ja endise USA presidendi George Bushi portreed".