Ajalehe The International Herald Tribune teatel läks enne rahukonverentsi ühisavalduse ettelugemist Ameerika Ühendriikide juhil keel sõlme. Selle tulemusena ütles Bush Iisraeli peaministri nimeks „Ehud Ulmmm”-iks ja Palestiina presidendi nimeks sai „Ma-Mok-Mahmud Abbas”.

George Bushi poolt etteloetud avalduses seisab, et Olmert ja Abbas alustavad läbirääkimisi rahulepingu sõlmimiseks 12. detsembril ja hakkavad kaks korda kuus kohtuma, kuni ei ole sõlmitud mõlemale poolele sobivat kokkulepet. Selle eesmärgiks on 2008. aasta lõpuks luua iseseisev Palestiina riik.

Bushi eelmine suurem “ämber” oli septembri algul Sydneys, kui ta esines Aasia ja Vaikse ookeani riikide majandusühenduse (APEC) tippkohtumisele eelnenud ärifoorumil. Seal ta tänas tollast Austraalia peaministrit John Howardit „suurepärase töö eest OPECi (naftat tootvate riikide ühendus) tippkohtumise ettevalmistamisel”, mis tingis naerupahvatuse saalis.

Hiljem ajas Bush Austria ja Austraalia segamini ning teatas saalisviibijatele, et peaminister Howard külastas aasta tagasi Iraagis olevaid vapraid „Austria” vägesid (Austraalia asemel). Lõpetades oma elevust tekitanud kõne, ei suutnud Bush leida õiget saali väljapääsu ja peaminister Howard pidi teda nagu väikest last juhendama.

Kuulsamaid Bushi osalusel juhtunud kurioosumeid juhtus Briti kuninganna Elizabeth II visiidi ajal Ameerika Ühendriikides, kui Bush teatas monarhile, et „Elizabeth II elas 18. sajandil” (ajas segamini Elizabeth I-ga).

Samuti mullune G8 tippkohtumine Peterburis, kus Bush ei märganud sisselülitatud kaamerat ja tervitas liitlasest (endist) Suurbritannia peaministrit Tony Blairi sõnadega „Yo’, Blair!”.