Üheks kutsutavaks poliitikuks saab viimasel ajal palju kriitikat saanud Gruusia president Mihheil Saakašvili, selgitas Valge maja pressiesindaja Dana Perino jaanuaris ametist lahkuva Bushi plaane RIA Novosti Washingtoni korrespondendile.

Perino lisas, et Bush on huvitatud selliste inimeste nagu president Saakašvili, endise Suurbritannia peaministri Tony Blairi ja Hispaania valitsusjuhi José María Aznari kutsumisest.

Rääkides Saakašvilist, märkis Perino, et ta tuli Ameerikasse, sai siin hariduse ja sõitis tagasi kodumaale ning üritab seal üles ehitada demokraatiat. Pressiesindaja sõnul on Saakašvili praegu põrganud kokku tugeva vastutuulega, kuid ta peab väga stressirikastes olukordades väga hästi vastu.

Arvatavasti avatakse Bushi politoloogia instituut tema nimelise raamatukogu ja muuseumi juures. Loodav instituut saab olema parteiväline (Bush kuulub Vabariiklikku Parteisse).

USA 43. presidendi George W. Bushi presidendivolitused lõppevad 20. jaanuaril 2009 kell 12. Mihheil Saakašvili volitused lõppevad aga 2013. aastal.