Keelu alla läinud reklaamplakat, mis reklaamis Londoni avalikes kohtades nagu metroo puhkamisvõimalusi Iisraelis kandis lööklauset „Väga vähesed riigid nagu Iisrael saavad pakkuda nii väikesel territooriumil nii suurt mitmekesisust".

Agence France-Presse märgib, et reklaamil oli kujutatud kaarti, kus Gaza sektor, Ida-Jeruusalemm ja Jordani jõe läänekallas ei olnud eraldatud kuidagi ning oli sama värvi kui ülejäänud Iisraeli territoorium.

Selline Iisraeli kaart kutsus esile arvukad Palestiinat toetavate organisatsioonide ja kodanikke protestid. Briti reklaamistandardite komisjon ASA (Advertising Standards Authority) keelas alates 15. juulist need skandaalse kaardiga reklaamid.

ASA rõhutas oma avalduses, et Gaza, Läänekalda ja Golani kõrgendike territooriumite staatus on üks seni lahendamata rahvusvahelisi probleeme. Iisraeli selline ühepoolne nende territooriumite märgistamine desinformeerib aga tarbijat.

Iisraeli turismiministeerium teatas, et nende reklaamplakatil pole mingit poliitilist alatooni.  

Aastal 2008 Briti regulaator juba keelas Iisraeli reklaami ajakirjades. Toona ASA otsustas, et tarbijad eksitab Surnumere ääres Läänekalda territooriumil asuva ajaloolise Qumrani piirkonna okupeeritud territooriumi kujutamine Iisraeli osana.