Valgele A4 formaadis paberile oli kirja pandud, kuidas teha make upi, juhul kui Brown peab seda ise tegema, kirjutab The Sun. Paberile oli kirjutatud järgmist:

1. Läbipaistev pintsel. Kata vahuga. Arvatakse, et see vaht annab peaministri näole selle teatava helenduse.

2. Väike totsik silmade alla, põselohukesse, kortsudele, määri sisse. Kasutatakse näo ebatasasuste tasandamiseks.

3. Clinique. Tasakaalustatud make up. Kogu näole, nagu värviks seina, ja kõrvadele. Sule silmad ja kanna vedelik make upi pintsliga laugudele. Siin kästakse peaministril kogu nägu sisse kreemitada.

4. Pulber (tume pintsel) terrakota Guerlain, kogu nägu. Tupsuta näole pronksivärviline kunstpäevitus.

Üks Westminsteri siseringi kuuluv allikas ütles: „See on õpetus idioodile, kuidas teha põhjalikku make upi. See on sügav alandus, sest peaminister armastab end näidata tõsise mehelikumast mehelikuma mehena.”

Lisaks meikimisõpetusele oli taksosse unustatud paberite hulgas ka selliseid, kus arutati, kuidas toime tulla peaministri liigsete kulude skandaaliga ning Browni tööreisi salajane plaan, mis sisaldas saabumis- ja lahkumisaegu ning autonumbreid. Kõik see oleks terroristide käes surmav materjal.

Taksojuht andis paberid üle The Sunile, kust need pärast avaldamist peaministri residentsile tagastati.

„Koti jättis juhuslikult taksosse üks noorem töötaja. Me täname The Suni selle tagastamise eest. Peaminister, nagu kõik televisioonis esinejad peab kandma make upi,” ütles peaministri pressiesindaja.