67-aastane Prescott ütles, et ta kahetseb juhtunut ja valetamist oma abikaasale, kellega ta on 45 aastat abielus olnud, vahendab PM Online CNN-i uudist.

Daily Mirror avaldas kolmapäeval fotod kahe lapse isast Prescottist, kes ühel peol blondiiniga tantsib. Ühel pildil on näha Prescotti flirtimas 43-aastase naisega, kes mehe särki lahti nööbib. Ajalehe andmetel algas afäär 2002. aasta jõulupeol.

Prescottile on ka varem sattunud meedia vaatevälja. 2001. aastal läks ta kallale meeleavaldajale, kes teda munadega loopis.

1999. aastal sai ta keskkonnakaitsjate kriitika osaliseks, kuna ta kasutas 250-meetri kaugusel toimunud parteikoosolekule sõitmiseks ametiautot.

Briti peaminister Tony Blair on järjekindlalt Prescotti toetanud tema lojaalsuse ja pikaajaliste poliitiliste kogemuste tõttu.

Samas on Prescotti ülestunnistus enne mais toimuvaid kohalikke valimisi Blairile parajaks löögiks, kuna 1997. aastal peaministrikohale asununa lubas ta, et hoiab oma valitsuse puhtana igasugustest skandaalidest.