Vennad meelitasid oma 9- ja 11-aastase ohvri Doncasteri lähedal asuvale nõmmele, lubades neile näidata konni ja rebaseid. Tegelikult aga piinasid nad väiksemaid poisse pikalt ja julmalt, kirjutab Daily Telegraph.

Ühelt poisilt võeti ära tal kaasas olnud 4 naela ja teiselt tema mobiiltelefon. Poisse peksti telliskivide ja kaigastega ning sunniti neid nõgeseid sööma.

Selle aasta 4. aprillil toimunud sadistliku piinamise käigus ähvardasid vennad korduvalt oma ohvrid tappa ning sundisid neid omavahel seksuaalvahekorda astuma.

Vanemale poisile visati pähe kraanikauss ja tema kaela ümber seoti silmus.

Seejärel visati ta ligi 10 meetri kõrguselt mahajäetud raudteerööbastele ja jäeti poolalasti nägupidi poris teadvusetuse piirile hinge vaakuma.

Noorema ohvri silmalauge ja kõrvu põletati sigaretiotsaga, seejärel torgati teda teritatud kepiga ja sigaretid suruti lahtistesse haavadesse.

Lõpuks piinajad tüdinesid ja läksid minema. Grupp tüdrukuid leidis noorema poisi lähedalasuvalt tänavalt ja teatas politseile. Poiss oli nii verine, et üks tunnistaja kahtlustas alguses, kas ta mitte polnud punase värviga üle kallatud.

Politsei ja naabrid otsisid ümbruskonna läbi ja leidsid vanema poisi kriitilises seisundis. Ta viidi helikopteriga haiglasse intensiivraviosakonda ja ta on nüüdseks paranenud.