Griffiths tunnistas, et muutis oma Lääne-Yorkshire’is Bradfordis asunud korteri tapamajaks. Inimsööja lõikas oma ohvrite, 43-aastase Susan Rushworthi, 31-aastase Shelley Armitage’i ja 36-aastase Suzanne Blamiresi surnukehad tükkides ja sõi neid, kirjutab The Sun.

Kui Griffithsilt küsiti võimalike teiste mõrvade kohta, tõstis ta üles kuus sõrme ja ütles: „Ma olen tapnud palju rohkem.”

Griffiths rääkis uurijatele, et sõi kolme prostituudi liha ja teatas, et see on osa maagiast. Ülikoolis teadurina töötanud Griffiths seletas rahulikult, kuidas ta naiste surnukehad vannis tükeldas, kasutades selleks nuge ja elektrilisi tööriistu.

Griffiths väitis, et keetis Susani ja Shelley liha enne söömist. Suzanne’i kehaosi sõi ta aga toorelt, sest ta oli rikki läinud pliidi välja visanud.

Griffiths, kes nimetas end deemon Ven Pariah’ks, meelitas kolm ohvrit oma koju, lubadusega anda neile narkootikume. Esimese ohvri Susani tappis ta haamriga. Shelley ja Suzanne’i lasi ta maha vibupüssist.

Söömata jäänud kehaosad pakkis Griffiths kohvrisse, seljakotti ja prügikottidesse ja jättis need maapiirkonda maha. Suzanne’i paljaks aetud pea ning ära lõigatud kõrvad ja nina leiti kotist Shipley lähedalt Aire’i jõe äärest. Kokku oli Suzanne’i keha lõigatud 81 tükiks.