Ferreyr süüdistab Sorost Manhattani ülemkohtus muuhulgas ka selles, et 80-aastane magnaat andis talle kõrvakiilu, kui nad voodis olles sellest kinnisvara-alasest lubaduse täitmata jätmisest rääkisid, kirjutab New York Post.

Kuum näitlejanna ja mogul, kelle varandust hinnatakse 14,5 miljardile dollarile, suhtlesid viis aastat, enne kui Soros naise südametult maha jättis, öeldakse kohtule esitatud kaebuses.

Nad leppisid vahepeal lühiajaliselt ära ja veetes koos romantilist ööd, sosistas Soros Ferreyrile kõrva, et oli andnud lubatud korteri teisele naisele.

„Voodis olles lõi Soros Ferreyri näkku ning pani käed ta kaela ümber ja üritas kägistada,“ öeldakse kaebuses.

Seejärel olevat Soros üritanud lüüa naist klaasist lambiga, ja kuigi lõi mööda, purunes lamp põrandal ning naine tegi klaasikildudega oma jala katki ja vajas kolme õmblust.

Ferreyr kutsus küll politsei, kuid mingeid süüdistusi ei esitatud.

Kaebuses väidetakse, et kui Ferreyr leidis oma unistuste kodu New Yorgi ida 85. tänaval, nõustus Soros selle talle ostma. Kaks päeva pärast lepingu sõlmimist taganes aga Soros oma lubadusest ja lasi teisel naisel sisse kolida, väidetakse kaebuses.

Kunagine lapstäht Ferreyr, kes sai Brasiilias kuulsaks 2002. aasta seebiooperis „Marisol“, õpib Columbia ülikoolis majandust ja filosoofiat. Ta väidab, et oli „tõsise ja tähendusrikka suhte“ järsust lõpust murtud. Kuid ta sai veelgi rohkem haiget, kui Soros „mõnitas ja häbistas teda, andes tema esimese korteri teisele naisele“.

Meedia teatel vabandas Soros Ferreyri ees ja lubas osta talle teise, 4,3 miljonit dollarit maksva korteri, kuid murdis taas sõna.