Kristin Davise sõnul kasutas praeguseks oma ametist vabastatud Strauss-Kahn tema vahendusel lõbutüdrukute teenuseid kahel korral 2006. aastal. Strauss-Kahn ei olnud sel ajal IMF-i peadirektor.

Davis rääkis, et Strauss-Kahn kutsus tema vahendusel enda juurde lõbutüdrukud 2006. aasta jaanuaris ja maksis kahe tunni eest 2400 dollarit. Esimene lõbutüdruk ütles pärast emandale, et Strauss-Kahn oli agressiivne ja tüdruk ei soovinud mehe juurde enam tagasi minna.

Vaatamata sellele, et Strauss-Kahn maksis lõbutüdrukutele tunni eest 1000 dollarit või isegi rohkem, ootasid tüdrukud maadami sõnul, et ta käituks kui džentelmen, mitte ei kohtleks neid kui loomi.

Teist korda tellis Strauss-Kahn Davise vahendusel lõbutüdruku sama aasta septembris, kui ta oli New Yorgis ühe konverentsi raames. Sel korral tema juurde saadetud tüdruk kliendi peale ei kaevanud.

Davis ise mõisteti 2008. aastal prostitutsiooni vahendamise eest vangi ja ta veetis viis kuud Rikers Islandi vanglas, kus praegu hoitakse ka uurimise all olevat Strauss-Kahni.