72-aastane Berlusconi nimetab naise väiteid jamaks ja valedeks, öeldes, et ei mäleta teda. Enese sõnul ei ole Berlusconi kunagi ühelegi naisele seksi eest maksnud. „Ma ei ole kunagi aru saanud, mis rahuldust see pakub, kui vallutusrõõm ära jääb,” ütles Berlusconi The Timesi vahendusel.

Alustatud on juurdlust Bari ärimehe Giampaolo Tarantini üle, keda kahtlustatakse prostitutsiooni vahendamises.

D’Addario kirjeldas õhtusööki, mis kestis kella kolmeni öösel ja seda, mis sellele järgnes. Teised külalised Palazzo Graziolis olid Tarantini ja kaks noort naist — 23-aastane modell Barbara Montereale ja Lucia Rossini. Pärast õhtusööki viis Berlusconi D’Addario koos ülejäänud naistega teise ruumi.

„Mäletad, kuidas ta mind diivanil paitas? Ja kuidas ta sind paitas, samal ajal mind vaadates?” küsis D’Addario Monterealelt 7. juunil lindistatud telefonikõnes.

Montereale vastas: „See oli vastik, ta tegi kõike seda ihukaitsjate ees.”

Berlusconi palus D’Addariol jääda ja käskis teistel naistel lahkuda. D’Addario sõnul viis Berlusconi ta baldahhiinvoodisse, mis pidavat olema kingitus Venemaa peaministrilt Vladimir Putinilt. D’Addario sõnul käis Berlusconi öö jooksul pool tosinat korda külma duši all ja naine ühines Berlusconiga viimase ettepanekul.

Hommikul saabus magamistuppa üks Berlusconi naisabidest, tõi talle ülikonna ja tuletas meelde, et peaminister peab Obama võidu puhul avalduse tegema. Berlusconi käskis oodata, sest soovis D’Addarioga hommikust süüa. D’Addario lahkus residentsist kell 11.

Õhtupoolikul helistas Berlusconi D’Addariole ja tervitas teda sõnadega: „Bambina mia!” D’Addario lindistas kõne.