Alessandra Sorcinelli sai 17. jaanuaril peaministri kontolt 10 000 eurot. Vaid neli päeva varem sai avalikkus teada, et Milano prokuratuur alustas peaministri üle juurdlust alaealisele väidetava seksi eest maksmise pärast, teatab Daily Telegraph.

Skandaal on veelgi laienenud, sest viimati teatati, et politsei on leidnud väga huvitavaid fotosid Berlusconi korraldatud pidudest. Politsei otsis läbi Milano korterid, kus Berlusconi väidetavalt majutas oma haaremit.

Üks Berlusconi lemmikutest paistab olevat 26-aastane Sorcinelli, meesteajakirjade modell Sardiiniast. Väljaande Il Fatto Quotidiano käsutuses olevate kontoväljavõtete andmetel on Berlusconi perioodil 11. jaanuar 2010 kuni 17. jaanuar 2011 Sorcinellile 13 korda raha üle kandnud koguväärtuses 115 000 eurot.

Vaatamata sellele, et 74-aastast peaministrit informeeriti ilmselt juba detsembris, et ta on uurimise all, maksis ta Sorcinellile kolmel korral kokku 25 000 eurot.

Sorcinelli ise kinnitas pühapäeval, et tegemist on süütu rahaga ja Berlusconi aitas teda, sest ta oli raskustes.

„Peaminister toetas mind rahaliselt, sest mul polnud tööd,” ütles Sorcinelli. „See polnud raha vaikimise eest. Mul on ebakindel töö ja elu on kallis ja ta aitas mind. Kui aus olla, sain ma eelmisel suvel Los Angelesse sõita ja näitlemist õppida. Palun, mul on kõrini sellest, et õhtusööke nimetatakse pidudeks. Rahulikud, elegantsed õhtusöögid, kus me kuulasime muusikat ja peaministri anekdoote.”

Uurijate poolt lindistatud vestlused paljastasid aga, et Sorcinelli ja teised naised küsisid Berlusconi raamatupidajalt Giuseppe Spinellilt suuri summasid. Ka Spinelli on uurimise all.