„Liikmed”, kes soovivad osaleda kannibalistliku Warì kultuuri harrastamises, peavad täitma ankeedi, kus on küsimused tervisliku seisundi, kehamassiindeksi, kehalise tegevuse ja ka näiteks võimaliku raseduse kohta, kirjutab Daily Telegraph.

Väidetavalt on restoran inspireeritud Brasiilia waricaca hõimu „kaastundlikust kannibalismist”.

„Me peame söömist vaimseks tegevuseks, mille puhul söödava olendi vaim ja tugevus kanduvad sööjale üle,” öeldakse restorani veebilehel.

Seni pole restorani asupaika avalikustatud.

Berliini kristlike demokraatide aseesimees Michael Braun ütles ajalehele Bild, et on saanud restorani kohta kaebekirju. Braun arvab, et tegemist on eksitava naljaga, mis on aga vastik. Eriti seetõttu, et üks Berliini elanik tapeti mitte väga ammu inimsööja poolt.

Arvatavasti vihjas Braun inimsööja Armin Meiwesele, kes mõisteti 2006. aastal eluks ajaks vangi, pärast seda kui ta tappis ja sõi oma kaaslinlast, kes ise vabatahtlikult seda soovis.

Arvutitehnik Bernd Jürgen Brandes avaldas 2001. aastal soovi, et Meiwes ta ära sööks. Kannibal lõikas maha Brandese peenise ja sõi selle küüslaugu, soola ja pipraga praetult ära.

Meiwes jätkas Brandese söömist mitme kuu jooksul. Ajaks kui ta arreteeriti oli ta jõudnud ära süüa umbes 20 kilogrammi liha.