Abikaasa Galina on Boriss Berezovskiga abielus olnud 18 aastat, kuigi lahus on paar elanud peaaegu sama kaua. Nüüd on aga Galina teadete kohaselt pöördunud ühe Londoni advokaadibüroo poole, et alustada lahutusprotsessi, kirjutab Daily Telegraph.

Lahutusadvokaadi Sandra Davise eelmised kliendid on olnud Walesi printsess Diana ning FC Barcelona ja Prantsusmaa koondise jalgpallituus Thierry Henry.

Proua Berezovskaja on oma mehest lahus elanud juba 1990. aastate keskpaigast, kuigi ametlikult nad lahutatud ei ole. Naine elab Londonis koos paari kahe teismelise lapsega. Kohtusid Boriss ja Galina 1981. aastal, kui Berezovski oli vaene matemaatik.

Berezovskist sai president Boriss Jeltsini ajal üks esimesi Vene oligarhe. Ta laenas riigile raha ja sai selle eest AvtoVAZi, Aerofloti ja mitme naftafirma aktsiaid. Naftafirmadest lõi ta Sibnefti. Berezovski endiste kompanjonide hulgas on jalgpalliklubi Chelsea omanik Roman Abramovitš. Ühel hetkel hinnati Berezovski vara miljardile naelale (22 miljardile kroonile). Ajalehe The Independent andmetel võib naisel olla õigus 100 miljonile naelale (2,2 miljardile kroonile) Berezovski varandusest.

Pärast Venemaa riigiduumasse valimist ja SRÜ peasekretäriks saamist hakkas Berezovski kokku ostma meediaettevõtteid. Ta toetas 2000 aastal Vladimir Putini presidendikampaaniat, kuid kaotas viimase soosingu, kolis Inglismaale ja sai seal 2003. aastal poliitilise varjupaiga, kui talle Venemaal süüdistused esitati. Putinit süüdistab Berezovski oma tapmise kavandamises.

Berezovski on elanud mitmeid aastaid koos 41-aastase Jelena Gorbunovaga. Neil on ka kaks last.