Vatikani arsti tütar Petacci kohtus Mussoliniga 1932. aastal 20-aastasena ja temast sai Il Duce armuke neli aastat hiljem. Itaalia riigiarhiivis hoitavad päevikud jutustavad perioodist 1932-1938, vahendab The Times.

Petacci oli teiste Mussolini elus olnud naiste peale nii armukade, et lasi viimasel endale üle kümne korra päevas helistada ja õhtuti iga poole tunni tagant, sest naine kahtlustas Mussolinit õigusega petmises. Petacci kirjutas telefonikõnede ajad ja sisu üles.

Petacci kirjutas üles kõik tülid endast 29 aastat vanema Mussoliniga, kes oli abielus ja kellel oli viis last. 1938. aasta aprillis kirjeldab Petacci tüli Mussoliniga, kui oli viimase tabanud seksimas endise armukese Alice De Fonseca Pallottelliga.

„Hea küll, ma tegin seda. Ma ei olnud teda jõuludest saadik näinud. Ma tahtsin teda näha, ma ei arva, et ma mingi kuriteoga hakkama sain. Ma veetsin temaga kaksteist minutit,” tunnistas Mussolini.

Petacci katkestas ta jutu: „Kakskümmend neli.”

„Hea küll, kakskümmend neli, nii et see oli kiire asi. Kelle asi see on? Ta on minevik. Pärast 17 aastat pole enam indu. See on nagu ma oleksin oma naisega,” ütles Mussolini ja rääkis Petaccile, et mõte magamisest ainult ühe naisega on talle kujuteldamatu. „Minu elus oli periood, kus mul oli 14 naist ja ma olin õhtu jooksul kolme või neljaga üksteise järel. See annab sulle ettekujutuse minu seksuaalsusest,” ütles Mussolini.