Beebi viidi riigi pealinnas Dhakas asuvasse haiglasse ning paigutati intensiivraviosakonda, kuna tal ilmnesid hingamisraskused. "Kui nägin oma last, siis tundsin kerget hirmu. Tal on kaks täiesti väljaarenenud pead. Ta sööb kahe suuga ja hingab kahe ninaga," rääkis lapse isa Jamal Mia. "Tänu jumalale on nii lapse kui tema ema seisund hea."

Haigla omaniku Abu Kaswari sõnul sündis laps keisrilõikega. Esimeste analüüside põhjal on tal elutähtsaid organeid siiski üks. "Kui kaht pead mitte arvestada on tal kõik muu nagu normaalselt vastsündinul," ütles Kaswar.

Niipea kui uudis "imebeebist" levima hakkas, saabusid inimesed lähiküladest ja linnast, et uudistada kahe peaga tüdrukut. "Kogu linn vooris haigla juurde," rääkis Kaswar.

Lapse isa on vaene põllutööline ning tunneb muret, kuidas ta suudab beebi eest hoolt kanda, juhul kui tüdruku tervislik seisund nõuab lisakulusid. "Mul on tema pärast kurb. Ta sündis vaese mehe lapsena. Mul pole isegi niipalju raha, et tema ema eest korralikult hoolt kanda," ütles mees.

Bangladeshis sündis kahe peaga beebi ka aastal 2008, toona laps suri.