"Kõik surnukehad on leitud. kahjuks ei leidnud me ühtegi ellujäänut," ütles Bahreini kodanikukaitse ameti esindaja Abdul-Rahman bin Rashed al-Khalifa Bahreini televisioonile.

Hukkunute perekonnaliikmed alustasid neljapäeval surnukehade seast oma lähedaste otsimist.

Reisilennuk Aerobus 320 oli teel Kairost Bahreini.

Al-Khalifa sõnul oli lennukis suur hulk lapsi, sest sel ajal, enne uue kooliaasta algust, naasevad perekonnad tavaliselt välispuhkustelt kodumaale.

Lennuk tegi mitu ebaõnnestunud katset Bahreini lennuväljal maanduda. Lõpuks süttis üks mootoritest põlema ja lennuk kukkus merre, teatas televisioon.

Pealtnägijad väitsid, et kuulsid enne lennuki allakukkumist plahvatust ja nägid tulesähvatust.

Ajakirjanduse andmeil ei teatanud lenuki piloot dispetšeritele mingitest tehnilistest riketest.

Gulf Airi ametnike sõnul olid enamus lennuki reisijaist araablased, kuid pardal olid ka mõned lääneriikide kodanikud. Lennukis oli 63 egiptlast, 34 bahreinlast, 12 saudiaraablast, üheksa palestiinlast, kuus Araabia Ühendemiraatide alamat, kolm hiinlast, kaks britti ning Austraaliast, Kuveidist, Omaanist, Sudaanist, Lõuna-Koreast ja Kanadast igaühest üks inimene.

USA välisministeeriumi teatel oli lennukil ka üks Ühendriikide diplomaatilise kullerina töötanud ameeriklane. Gulf Air reisijate hulgas ameeriklast ei nimetanud.

Lennukil oli kaheksaliikmeline meeskond.

Al-Khalifa sõnul on lennuki must kast lennuandmetega leitud. "Loodetavasti leiame varsti ka juhikabiini helisalvesti," lisas ta.