Brasiilia merevägi ja õhujõud teatasid pühapäeva õhtul, et on ookeanist üles korjanud seitse surnukeha ja transpordivad need koos kahe laupäeval leitud surnukehaga Fernando de Noronha saartele 370 kilomeetri kaugusel Brasiilia rannikust, vahendab Reuters.

Üheksast surnukehast neli olid mehed ja neli naised. Ühe laiba puhul polnud sugu võimalik kindlaks teha.

Prantsuse laev korjas pühapäeval üles kaheksa surnukeha.

Brasiilia õhujõudude esindaja Henry Munhozi teatel on leitud sadu esemeid, mis toimetatakse edaspidi Kirde-Brasiilia rannikulinna Recifesse.

Brasiilia ringhääling O Globo teatas, et Fernando de Noronhal ootab laibavedamiseks kasutatav külmutusauto. Politsei võtab lennureisijate omastelt DNA proove, et hõlbustada surnukehade identifitseerimist.

12 Brasiilia lennukit, millest üks on varustatud radariga, otsivad veest lennukirususid. Piirkonda kammivad läbi ka kaks Prantsuse lennukit, üks Prantsuse laev ning viis Brasiilia laeva.

Prantsusmaa on teele saatnud ka tuumajõul töötava allveelaeva, mis peaks õnnetuspaika jõudma kolmapäeval ja hakkama otsima lennuki musti kaste, mille leidmine võib õnnetuse põhjuste väljaselgitamisel otsustava tähtsusega olla.