Interfaxi teatel on viga saanud kuni 15 inimest. Kaitseministeerium teatas täna kahe inimese hukkumisest ja kuuest vigastatust. Ministeeriumi sõnul puhkes tulekahju vedela raketikütuse testimisel ja lisas, et radiatsioonitase ei ole Arhangelski piirkonnas tõusnud. TASS-i teatel ütles Severodonetski linna pressitalitus aga, et täna kella 12 paiku täheldati linnas taustakiirguse taseme lühiajalist tõusu. Kaitseministeeriumi sõnul olid hukkunuteks tsiviilisikutest spetsialistid. Vigasaanud on kaitseministeeriumi töötajad ja üks insener.

Õnnetus toimus Dvina lahe rannikul Njonoksa asula lähedal, Severodvinskist loodes. Samas piirkonnas asub Vene tuumaallveelaevade raketipolügoon. 2015. aastal puhkes Njonoksas tulekahju, kui üks rakett langes elamupiirkonda.

Päästeteenistuse allikas ütles TASS-ile, et tulekahju puhkes baasis olnud laeval. Interfaxi teatel toimuvad õnnetuskohas seniajani plahvatused. Arhangelski kuberner Igor Orlov kinnitas õnnetuse toimumist ja ütles, et vigastatutele on appi saadetud sanitaarlennuk.

Esmaspäeval süttis põlema Krasnojarskis Atšinski linna lähedal asunud laskemoonaladu, hukkus vähemalt üks inimene.