Nimekirja järgi on Putin kolm korda liikluseeskirju rikkunud (kaks korda presidendina ja üks kord peaministrina). Kaks rikkumist on seotud sellega, et ta ei kinnitanud turvavööd ja jättis tuled sisse lülitamata ning ühel korral ei kandnud Putin kiivrit kolmerattalise mootorrattaga sõites, vahendab Lenta.ru.

Novaja Gazeta andmetel sõitis ühel korral auto, milles istus Putin, otsa viieaastasele poisile. See juhtus 1997. aastal, kui Putin täitis Venemaa presidendi peakontrollivalitsuse ülema ülesandeid.

Putini elus on olnud ka vähem traagilisi juhtumeid. Esquire kirjutab, et Putin külastas Saksamaal komandeeringus olles erootikashow’d, mis tol ajal oli vastuolus Nõukogude Liidu kommunistliku partei moraalikoodeksiga. Samuti rikkus ta ohutusreegleid, sõites laeval päästepaadis.

Putinit on tahtnud vastutusele võtta Venemaa kommunistliku partei esimees Gennadi Zjuganov ja jurist Aleksei Navalnõi. Zjuganov süüdistas Putinit valimiskampaania reeglite rikkumises, Navalnõi väitis aga, et Putin lendas ebaseaduslikult kustutuslennuki Be-200 piloodiistmel. Vastutusele pole Putinit millegi eest võetud.

2001. aastal kirjutas Putin alla seadusele, mille kohaselt ei saa riigi esimest meest kriminaalselt ega administratiivselt vastutusele võtta ametis oleku ajal toime pandud kuritegude eest.