Eksklusiivintervjuus dr Phil McGraw'le kirjeldas Knight hetke, kui Castro ta tuppa kinni pani ja oranži pikendusjuhtmega kinni sidus, vahendab CNN.

„Ma olin kinni seotud nagu kala,“ ütles Knight. „Ornament seina peal.“

Knighti sõnul sulges Castro tema suu toruteibiga. Ühel korral püüdis Knight põgeneda, mille peale Castro ütles: „Nüüd saad sa karistada.“

Knight, Amanda Berry ja Gina DeJesus vabastati Castro majast Clevelandis mais ja see pälvis ülemaailmset tähelepanu.

Naabrid kuulsid Berry karjeid ja murdsid ukse maha.

McGraw' sõnul oli Knight kaelast ja pihast aheldatud ja tal oli peas mootorrattakiiver. Sellisesse olukorda jäeti ta korraga päevadeks. Knight rääkis McGraw'le, et ei saanud pikali heita, sest kett oli liiga lühike. Ta rippus kuni väsimusest teadvuse kaotas.

Knight ei hakanud alati vastu, vähemalt mitte alguses. Ta oli šokis ning ainus, mida ta sai teha, oli nutmine ja palumine, et tal lastaks minna koju poja juurde.

Castro loopis Knighti rahaga.

„Tal oli kinnisidee prostituutidega ja ta pidas ka mind 13-aastaseks prostituudiks,“ rääkis Knight. „Kui ta sai teada minu tegeliku ea, sai ta vihaseks.“

Praegu 32-aastane Knight oli 21-aastane, kui ta 2002. aastal kadunuks kuulutati.

Castro mõisteti augustis eluks ajaks pluss tuhandeks aastaks vangi, kui oli ennast 937 kuriteos süüdi tunnistanud. Septembris sooritas ta vangikongis enesetapu.

Knight ei ole ennast pärast vabastamist avalikkuse eest kõrvale hoidnud.

„Pärast 11 aastat mind kuulatakse lõpuks ja see on vabastav,“ ütles Knight. „Sa võtsid 11 aastat minu elust ära ja ma sain selle tagasi. Ma veetsin 11 aastat põrgus ja nüüd on sinu põrgu alles algamas. Ma saan üle kõigest, mis on juhtunud, aga sina seisad igavesti silmitsi põrguga.“

Kui Castro maja maha lammutati, oli Knight kohal ja jagas pealtvaatajatele kollaseid õhupalle.

Knighti kohta on öeldud, et ta hoolitses vangistuses teiste ohvrite eest elades ise läbi suuri kannatusi. Ühe ohvri perekonnasõbra sõnul oli Knight peamine peksukott. Castro peksis Knighti erinevate esemetega, sealhulgas näiteks hantlitega. Knight on kaotanud nägemise, on saanud luude ja lihaste kahjustusi ning muid terviseprobleeme.

Knight on öelnud, et jäi Castro juures vähemalt viis korda rasedaks. Kui see juhtus, näljutas Castro teda vähemalt kaks nädalat ja lõi siis korduvalt kõhtu, kuni toimus nurisünnitus.

Knighti sõnul pidi ta Castro käsul vastu võtma Berry lapse.