Delfi esileht tegi läbi mitu väga olulist muudatust ja allpool selgitan, mis on saanud uue kuue või koha, nagu ka seda, miks on värske Delfi kasutajatele mugavam. Vaata videost!

Meie eesmärk oli lihtne - muuta Delfi lugemine lihtsamaks. On ju teada, et iga pilt räägib rohkem kui sõna, mistõttu oleme esilehele juurde toonud fotosid ja see lubab lehekülge sirvides saada uudistest ning igapäevaelu tipphetkedest kiirem ülevaade. Samas me pole oluliselt muutnud uudiste harjumuspärast paigutust ehk uudiseid serveeritakse mitte suvalises järjekorras ja läbisegi, vaid jätkuvalt ikka teemade kaupa.

Kõige olulisemad uudised, hetke erinevate uudikategooriate TOP 5, leiate ka edaspidi lehe ülaosast. Vastavalt tähtsusele on seal uudiseid Eesti või maailma sündmustest, erinevatest Delfi alamsaitidest nagu Sport, Majandus, Publik, Forte või Naistekas.

Delfi esiuudised

Kõige värskemad uudised kolivad varasemast kolmandast veerust esimesse veergu. Seal aga  suurendasime uudiste arvu nii, et nähtavad on viimase tunni sündmused. Vanemate uudiste leidmiseks tuleb aga liikuda allapoole, seal paigutuvad uudised juba erinevate teemade kaupa.

Lehe ülaosast leiate veel veel mõne päevakajalise teema erilahenduse - hetkel näiteks jalgpalli MM. Neljapäeviti on seal loomulikult Neljapäevik, nädalavahetusel Delfi Persoon.

Jätkuvalt on lehe ülaosas ka Delfi arvamusrubriik.

Seejärel lehekülg muutub ja ära kaob esimene veerg. Esimese ja kolmanda veeru kaotamine ongi Delfi esilehe üks olulisemaid muutusi. Selle põhjus on lihtne: nii saame uudised paigutada laiemale pinnale.

Delfi päevapilt

Seni esimeses veerus asunud lingid teenustele nagu horoskoop, mängud, Naisteka foorum, Eesti kaardi otsing jne on neljapäevast arvamusrubriigi ja Päeva pildi, -küsimuse ja -video vahel. Ülejäänud teenused on aga kättesaadavad alumiste uudisrubriikide vahel.

Tänasest algab iga kategooria viie- või kolmepildilise nn avalehega. Alustame loomulikult Eesti uudistega.

Oleme Delfi esilehel vähendanud uudiste pealkirju, see-eest on nüüd mitmest kohast võimalik minna iga kategooria avalehele ja kategooria viimase seitsme päeva uudiseid lugema.

Loe veel

Majandus- ja krimiuudiste vahel on blokk, kus on välja toodud kõik olulised teenused nagu Delfi e-poed, lisaks valuutakursid jne.

Allapoole liikudes jõuame DelfiTVni, kust leiate kiiresti kõik DelfiTV aktuaalsemad saated.

Publiku uudistekastile järgnevad Naljad ja Delfi mängud. Needki paiknesid varem Delfi esilehel vasakus tulbas. Lehe lõpus leiate Forte, Naisteka ja spordiuudised.

Enne neid on meie head partnerid Eesti Ekspress ja Maaleht.

Veel üheks uuenduseks on Delfi kommentaariumi paremate palade toomine iga kategooria uudiste juurde. Samas kohas esitame mõnikord lugejatele ka üleskutseid või näitame tsitaate, millel on jõudu, teravust või nutikust.

Päeva komm

Loodan, et kõik oli piisavalt arusaadav. Head lugemist ja vaatamist! Ootame kõiki ettepanekuid aadressil delfi@delfi.ee, aga võite ka oma arvamuse jätta kommentaariumisse.