Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju sõnul on Delfi TV viimastel aastatel panustanud suure tähelepanuga videosisu arendamisse ja otseülekannetesse. Delfi TV regulaarsete otseülekannete laiast valikust leiab näiteks korvpalli FIBA Europe Cupi, Eesti meistriliiga ja Balti liiga, VTB Ühisliiga, samuti võrkpalli Saja Liiga, kergejõustustiku, tennise, autoralli ja muude alade ülekandeid.

“Samuti on meie prioriteet vahendada otsepildis Eesti olulisi uudissündmusi ning meelelahutusüritusi – riigikogu valimistest kuni 24. veebruari presidendi vastuvõtu, kontsertide ja moeetendusteni. Lisaks on Starmani vaatajatele nüüdsest saadavad kõik olulisemad Delfi toimetuse videouudised ja saated nii meilt kui mujalt maailmast,” ütles ta Paju.

Delfi TV omandas sel nädalal ainsana Eestis Sildaru sõitude ülekandeõiguse X-Mängudel. “Pingutame, et tuua Eesti spordisõpradeni võimalikult palju meie sportlaste olulisi võistlusi. 28.-31. jaanuarini toimuvad X-Mängud on ses osas kindlasti 2016. aasta Eesti spordi üks tipphetki.”

Vigursuusataja Kelly Sildaru finaalsõidud USA-s Colorado osariigis Aspenis toimuvatel X-Mängudel kantakse otseülekandena üle reedel, 29. jaanuaril kell 21.30. Sildaru etteaste on hiljem ka järelvaadatav.

“Esimese Eesti telekomioperaatorina toome koostöös Delfi TV-ga oma klientideni põnevad spordiülekanded – alates kodustest ja rahvusvahelistest pallimänguliigadest kuni maailma mainekaima ekstreemspordivõistluseni,” ütles Starman Grupi äriarendusdirektor Toomas Tiivel. “Koostöös Delfiga toome ühe Eesti praeguse edukaima sportlase etteaste kümnetesse tuhandetesse Eesti kodudesse.”

Tiiveli sõnul kolib üha enam meelelahutus- ja spordiülekandeid digiajastule kohaselt internetti ja on jälgitavad arvutite ning nutiseadmete vahendusel. “Teisalt hindavad inimesed ka võimalust põnevust ja närvikõdi pakkuvaid spordiülekandeid suuremalt ekraanilt jälgida ning Delfi TV vahendusel seda Starmani klientidele ka mugavalt pakume,” märkis Tiivel.

Starmani STARboxi kliendid saavad Delfi TV-d vaadata teleriekraanilt telekava rakendusest.

Kuidas kasutada STARboxiga DelfiTV-d?

DelfiTV vaatamiseks peab esmalt tegema STARboxile tarkvarauuenduse, aga kui see tehtud, siis jõuab DelfiTV-ni alljärgnevalt.

EPG teekond

Ava STARboxi EPG
Kliki nupul Otseülekanded - Beta
Hakka nautima

1. Telekava alumisel menüüribal on lisandunud STARboxi teenuste kasutamise otseteed:

STARboxi peamenüü
48h videolaenutus
Rakendused
DelfiTV otseülekanded

2. Valides puldil Rakendused, avaneb STARboxi peamenüüs uus Rakenduste kaust, mis sisaldab:

Otseülekanded – Beta: lõik DelfiTV otseülekanded Teie teleri ekraanil
DelfiTV-beta: kogu DelfiTV järelvaadatav sisu
Raadio

STARboxi peamenüü teekond

1. Kliki nupul Menu
2. Liigu kausta Rakendused, mis sisaldab:

Otseülekanded – Beta: kõik DelfiTV otseülekanded Teie teleri ekraanil
DelfiTV-beta: kogu DelfiTV järelvaadatav sisu
Raadio

Reedel kell 21:30 algab Kelly Sildaru finaalsõidu otseülekanne Delfi TV’s. Kuidas seda vaadata?

1. Ava STARboxi EPG
2. Kliki nupul Rakendused
3. Vali Rakenduste kaustast Otseülekanded Beta