Trumpi registreeritud elukoha ehk Centrl Parki lähedal asuvast Trump Toweri nimelisest pilvelõhkujast oli valimisjaoskonnani – Manhattani 59. koolini – sisuliselt paari tänavavahet otse tulla. Aga mees lasi siiski end täpselt tunni oodata.

New Yorgis viibiv Eesti Päevalehe ja Delfi fotograaf Andres Putting tabas koos naise ja lastega valima saabunud Trumpi võiduka viipe, mis ei laskunud end häirida isegi tõsiasjast, et inimesed valimisjaoskonna juures hakkasid spontaanselt vabariiklaste kandidaati nähes skandeerima: „Hillary! Hillary!“.

Ja Trumpil oli põhjust laialt naeratada juba isegi enne valimistulemuste selgumist. Sest kui keegi on USA ja seega ka terve maailma arusaamisi poliitilisest kampaaniast raputanud, siis on see tema, ärimees ja tõsielusarjajuht Donald Trump.

Teda ei peata faktid ega tõed, tal on oma nägemus, tal on oma valijad, ta võis vastanduda oma parteile ja meediale, tervetele ühiskonna gruppidele, veteranidele, naistele, latiinodele kellele iganes. Sellist kampaaniat, sellist kandidaati pole veel nähtud, ent edaspidi tuleb arvestada, et selline valimiskampaania stiil on vähemalt mõneks ajaks tulnud, et jääda.